Apk bedrijfswagen

✔ Kleine reparaties zonder afspraak

✔ Korte wachttijden

✔ Moderne diagnoseapparatuur

Het apk laten keuren van uw voertuig, zoals bedrijfswagen, is belangrijk voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. Bovendien bent u verplicht om u zich aan de datum van de apk-keuring te houden. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete. Laat uw voertuig daarom tijdig controleren door een professionele monteur. Bij Autobedrijf Nuitermans in Breda bent u aan het juiste adres voor een professionele keuring. Wij adviseren u graag over de apk-keuring van uw voertuig.

Benieuwd naar onze diensten?
Bel ons of maak nu een afspraak!

Het apk laten keuren van uw voertuig of bedrijfswagen is bij ons zo geregeld

Weet u wanneer u uw voertuig weer moet laten keuren? Als werkgever of eigen ondernemer is het belangrijk om uw voertuig te laten controleren door een professional. Kent u de regels omtrent de apk-keuring voor benzinevoertuigen? Deze zijn weer anders dan die voor dieselvoertuigen. Wanneer u een apk wilt laten uitvoeren voor uw auto, bedrijfswagen of ander voertuig, bent u van harte welkom om bij ons langs te komen. Dankzij onze snelle service hoeft u nooit lang te wachten. Wij vertellen u ook graag wat meer over de controles die wij uitvoeren bij een apk-keuring. Blijkt tijdens de keuring dat er schade is aan uw auto? Wij kunnen kleine autoschade vaak snel voor u herstellen in onze werkplaats in Breda!

Laat u informeren over onze professionele keuring

Wilt u meer weten over de apk-keuring van uw auto of wilt u een afspraak maken voor het laten keuren van uw bedrijfswagen? Neem dan gerust contact met ons op via 076-5218509 of komt langs in onze werkplaats in Breda. Ook als u een kleine of grote onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren aan uw auto staan onze professionele medewerkers voor u klaar. Denkt u hierbij aan het vervangen van uw distributieriem.