Airco reparatie in uw auto bij de expert in Breda

✔ Kleine reparaties zonder afspraak

✔ Korte wachttijden

✔ Moderne diagnoseapparatuur

Zorg voor een goede werking van uw airco dankzij onze reparatie en breng uw auto vandaag nog langs in Breda. De monteurs van Autobedrijf Nuitermans uit Breda staan graag voor u klaar. Zij hebben jarenlange ervaring met het repareren van de airconditioning in diverse soorten auto’s en andere voertuigen. U bent dan ook van harte welkom om uw auto langs te brengen in Breda voor de reparatie van de airco.

Benieuwd naar onze diensten?
Bel ons of maak nu een afspraak!

Uw airco krijgt een deskundige reparatie terwijl onze monteurs uw auto controleren in Breda

Wacht niet te lang met het repareren van uw airco! Het tijdig laten uitvoeren van een reparatie aan de airco in uw auto door dé specialist in Breda voorkomt uitbreiding van de schade. Na een bezoek aan onze werkplaats geniet u weer van een koele temperatuur tijdens uw autoritten. Wanneer is het verstandig om een afspraak bij ons in Breda te maken voor een reparatie van de airco in uw auto?

  • Er komt een vreemde geur uit de airco. Dit kan duiden op de aanwezigheid van bacteriën en schimmels, die u en andere inzittenden inademen tijdens het autorijden.
  • De airco koelt minimaal. Wanneer er te weinig koelvloeistof in het systeem zit, neemt de druk af en koelt de airco minimaal. De koelvloeistof dient te worden aangevuld.
  • De airco werkt helemaal niet meer. Wanneer de airconditioning helemaal niet werkt kan dat verschillende redenen hebben. Laat uw auto dan ook controleren door een professional.

Laat uw auto controleren door onze monteurs

Wanneer de airco van uw auto toe is aan een reparatie of als u uw airco wilt laten vullen, schakelt u onze monteurs in Breda in. Wij lossen dit probleem graag snel en vakkundig voor u op. Het repareren van de airco in uw auto is geen overbodige luxe, zeker niet wanneer het buiten warm is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 076-5218509 of door langs te komen in onze werkplaats. Wilt u uw auto meteen volledig laten controleren? Plan dan een grote onderhoudsbeurt in, zo bent u ervan verzekerd dat u veilig de weg op gaat.