Autobanden opslag Breda

✔ Kleine reparaties zonder afspraak

✔ Korte wachttijden

✔ Moderne diagnoseapparatuur

Uw autobanden vertrouwd bewaren in een veilige opslag in Breda? Bij Autobedrijf Nuitermans heeft u de mogelijkheid om uw autobanden op te slaan en te gebruiken wanneer u ze weer nodig heeft. U hoeft geen ruimte meer te reserveren voor uw zomer- en winterbanden, want deze zijn veilig in ons beheer. De opslag is bovendien handig wanneer u schade heeft aan een van uw autobanden; wij hebben de juiste al op voorraad bij ons in Breda.

Benieuwd naar onze diensten?
Bel ons of maak nu een afspraak!

Uw autobanden in onze opslag in Breda

Heeft u geen ruimte voor het opbergen van uw extra set banden? Begrijpelijk, want een set winter- of zomerbanden neemt flink wat ruimte in beslag. Kies er daarom voor om uw autobanden op te slaan in een externe opslag in Breda. Bij Autobedrijf Nuitermans hebben wij meer dan voldoende ruimte voor het opslaan van uw banden. Is het tijd om uw banden te verwisselen? U hoeft alleen nog uw auto naar onze werkplaats te brengen en wij regelen de rest. Komt u langs voor het verwisselen van uw banden? Laat uw auto dan gelijk door ons controleren. Kleine autoreparaties kunnen wij vaak ter plekke voor u uitvoeren. Dankzij onze snelle service staat u snel weer buiten en gaat u weer veilig op pad. Ook voor het vervangen van uw koppeling of remschijven bent u bij ons op de goede plek.

Laat uw auto meteen controleren

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. U bereikt ons via 076-5218509. U bent natuurlijk ook van harte welkom om even binnen te lopen in onze werkplaats.