Distributieriem vervangen

✔ Kleine reparaties zonder afspraak

✔ Korte wachttijden

✔ Moderne diagnoseapparatuur

Bent u zelf geen professionele automonteur en wilt u uw distributieriem vervangen? De distributieriem van uw auto vervangen is niet iets wat u snel zelf gaat doen. Schakel daarom de specialisten van Autobedrijf Nuitermans uit Breda in. Bij ons heeft u geen last van lange wachttijden, maar ervaart u juist een snelle en professionele service.

Benieuwd naar onze diensten?
Bel ons of maak nu een afspraak!

Laat uw distributieriem vervangen door professionals in Breda

De distributieriem is een cruciaal onderdeel in de motor van uw auto. Het is daarom belangrijk dat u deze, indien nodig, op tijd laat vervangen. Doet u dit niet, dan kan deze veel schade aan de motor veroorzaken en bent u veel verder van huis. Wanneer de distributieriem breekt, stopt de motor met draaien en kunnen de kosten flink hoger oplopen dan bij alleen het vervangen van de riem. Dit kunt u voorkomen door op tijd langs te komen in onze werkplaats. Wij zorgen er graag voor dat u veilig de op de weg zit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een kleine beurt, het vervangen van uw koppeling of voor andere reparaties aan uw auto.

Laat naar uw distributieriem kijken voordat het te laat is

Twijfelt u of uw distributieriem vervangen moet worden? Kom dan bij ons langs en laat onze specialisten ernaar kijken. In onze werkplaats in Breda geven wij u graag deskundig en eerlijk advies. Wanneer u riem toe is aan vervanging, helpen wij u hier graag mee. Neem contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 076-5218509.