Koppeling laten vervangen in Breda

✔ Kleine reparaties zonder afspraak

✔ Korte wachttijden

✔ Moderne diagnoseapparatuur

Uw koppeling laten vervangen in onze werkplaats in Breda is belangrijk om verdere schade aan uw auto te voorkomen. Als u te lang blijft rijden met een versleten koppeling, zorgt dit in veel gevallen voor schade aan onder andere de versnellingsbak. Zorg er daarom voor dat u tijdig uw koppeling laat vervangen door de professionals van Autobedrijf Nuitermans. Wij sturen u weer veilig op pad.

Benieuwd naar onze diensten?
Bel ons of maak nu een afspraak!

Uw koppeling laten vervangen zorgt voor een veilige autorit in en om Breda

Maakt uw auto wel toeren tijdens het starten, gas geven of optrekken maar komt u niet vooruit? Schakelt uw versnellingsbak met moeite? Dan is de kans aanwezig dat uw koppeling vervangen moet worden in onze werkplaats in Breda. Wanneer u dit tijdig laat doen, voorkomt u verdere schade aan uw voertuig. Laat de vervanging daarom uitvoeren door een professional. Bij Autobedrijf Nuitermans in Breda bent u aan het juiste adres voor diverse diensten, waaronder het laten vervangen van uw remschijven en het vullen van uw airco. Heeft u kleine autoschade? Ook kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag een kijkje naar uw voertuig om er zo voor te zorgen dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Zo komt u zonder problemen door de apk van uw bedrijfswagen of auto.

Laat uw voertuig door ons controleren

Kom ook langs in onze werkplaats en zorg ervoor dat uw voertuig weer helemaal veilig is. Wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 076-5218509. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen!