Autoreparatie Breda

Een vakkundige autoreparatie laat u natuurlijk uitvoeren door Autobedrijf Nuitermans in Breda. Wij staan bekend om ons vakmanschap en onze veelzijdigheid wanneer het gaat om reparaties van en onderhoud aan auto’s in Breda. Als merkonafhankelijk bedrijf werken wij zowel aan oldtimers als aan nieuwe voertuigen. Met onze moderne diagnoseapparatuur kunnen wij vrijwel elk voertuig compleet uitlezen. Zo komen we sneller tot de kern en rijdt u binnen de kortste keren weer in uw voertuig!

brake-disc-1749633_1280

Een autoreparatie of onderhoud verzorgen wij graag voor u bij ons in Breda

CarfProf-garage Nuitermans verzorgt zowel een kleine als een grote beurt. Vaak gebeurt dit in combinatie met de apk aan uw bedrijfswagen of auto. Wij verzorgen een apk-keuring voor alle voertuigen tot 3500 kg, zowel personen- als bedrijfswagens. Zelfs met uw camper kunt u bij ons terecht. Algemeen onderhoud aan uw voertuig gebeurt bij ons in Breda altijd volgens de fabrieksspecificaties, met 24 maanden CarProf-garantie op onderdelen en reparaties. Wij werken bovendien enkel met A-kwaliteit onderdelen en vloeistoffen. Een greep uit onze werkzaamheden:

Uniek bij ons

Heeft u een autostoring en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? Wij beschikken over de kennis en de diagnoseapparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Ook hebben wij gratis leenfietsen voor u klaar staan. Een klantentaxi binnen de regio is tevens mogelijk wanneer u dit aangeeft bij het maken van uw afspraak. Tevens zorgen wij op reservering voor een vervangende auto. Wist u trouwens dat u bij ons de mogelijkheid heeft tot opslag van uw autobanden? Wij monteren of verwisselen banden tot 20 inch graag voor u.

Kom ook langs bij onze milieuvriendelijke werkplaats

In onze werkplaats, die voldoet aan alle (milieu-) eisen, voeren we alle nodige werkzaamheden uit. Wij zijn thuis in alle merken en hebben hiervoor de benodigde apparatuur. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en maken gebruik van hoogwaardig apparatuur. U ontvangt bij ons altijd de grootst mogelijke aandacht voor uw auto. Wij geven u bovendien graag persoonlijk en eerlijk advies. Neem contact met ons op via 076-5218509 of kom langs in onze werkplaats in Breda.